Portret van je huis – Portrait of your house

by rogerklaassen

Een tekening van uw eigen huis? Of uw bedrijfspand? Ik maak het graag!

Een tekening van uw huis of pand is een mooi cadeau voor uzelf, voor familie of vrienden, of voor collega’s – ter gelegenheid van een verhuizing of een jubileum. Of zomaar, als herinnering aan een plek waar u samen veel hebt beleefd.

Op basis van uw foto maak ik een tekening met oostindische inkt (lijntekening) en aquarel (kleur) op stevig papier, in een eenvoudige berkenhouten lijst.

Formaten

Ik werk met twee formaten: een rechthoekig (21 x30 cm) of een vierkant (23 x 23 cm) formaat. Afhankelijk van wat het mooist past bij uw huis. De maten zijn van de lijst, de tekening valt daar enige centimeters binnen. Prijs: 175 euro inclusief BTW, lijst en verzendkosten.

Wilt u een ander formaat, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden: roger@rogerklaassen.nl.

Kortom:

  • Stuur mij een mail met foto’s van het huis of gebouw: roger@rogerklaassen.nl. Vermeld ook graag uw telefoonnummer.
  • Ik stuur u betalingsinformatie.
  • Zodra ik uw betaling heb ontvangen, maak ik de tekening en stuur ik u uw tekening.

Niet alleen uw huis!
Ik teken niet alleen uw huis, maar bijvoorbeeld ook uw auto (oldtimer), boot een stadsgezicht of wat u wenst. Neem contact met me om uw wensen te bespreken: roger@rogerklaassen.nl.

Voorbeelden: zie hieronder of scroll helemaal naar beneden!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt. Oké Meer info